Loop je niet hard maar wil je ons wel steunen?

Dan mag je uiteraard de kilometers van een van ons ook doneren. Ook dan bepaal jij het bedrag per kilometer dat je wilt doneren via onze actie aan het MS fonds. Natuurlijk zijn ook de eenmalige donaties van harte welkom. 

Meld uw donatie aan

 
 
 
 
 
 

Je eigen hardloop kilometers doneren?

Loop je zelf ook hard? Dan kun je jou hard gelopen kilometers over het jaar 2019 doneren. En uiteraard ben je vrij om te doneren per kilometer wat jij wilt. Doe je zo met ons mee om geld in te zamelen voor MS?

Als bedrijf mee doen aan mijn goede doel?

Natuurlijk kan uw bedrijf ook mee doen met het goede doel te steunen. U mag als bedrijf uiteraard ook onze kilometers doneren voor een bedrag per km naar keuze. Als u ons als bedrijf sponsort dan word u ook vermeld als bedrijf.

Voor een minimum bedrag van slechts 20,00 bent u sponsor, meer mag altijd,  en staat uw logo online met een link naar uw website. Uiteraard mag u ook voor hoger bedrag sponsor worden. Alle inkomsten hiervan gaan voor 100% naar het MS onderzoek.

Voor alle vragen over over sponsor bijdrage mag u mij (Erik) bellen op 06 20 30 30 09 . Het kan zijn dat ik door drukke werkzaamheden niet kan opnemen, maar spreek gerust mijn voicemail in en ik bel u terug.