Ons doel in 2019

Wij hebben als doel gesteld om in 2019 zoveel mogelijk kilometers hard te lopen. En voor iedere kilometer die we hardlopen gaat de opbrengst naar het Nationaal MS Fonds , waar het geld wordt besteed aan onderzoek naar MS. En uiteraard hopen we dat er mensen of bedrijven zijn die dit doel steunen.

 Help jij mee?

Steun jij ons goede doel en wil je ons mee helpen? Heel graag, want extra geld voor onderzoek naar Multiple Sclerose is hard nodig. Hieronder lees je hoe dit kunt doen.

Je eigen hardloop kilometers doneren?

Loop je zelf ook hard? Dan kun je jou hard gelopen kilometers over het jaar 2016 doneren. En uiteraard ben je vrij om te doneren per kilometer wat jij wilt. Doe je zo met ons mee om geld in te zamelen voor MS?

Loop je niet hard maar wil je ons wel steunen?

Dan mag je uiteraard de kilometers van een van ons ook doneren. Ook dan bepaal jij het bedrag per kilometer dat je wilt doneren via onze actie aan het MS fonds. Natuurlijk zijn ook de eenmalige donaties van harte welkom. 

Als bedrijf mee doen aan mijn goede doel?

Natuurlijk kan uw bedrijf ook mee doen met het goede doel te steunen. U mag als bedrijf uiteraard ook onze kilometers doneren voor een bedrag per km naar keuze. Als u ons als bedrijf sponsort dan word u ook vermeld als bedrijf.

Hoe kunnen onze kilometers gevolgd worden?

Al onze hardloop kilometers vanaf 1 januari 2019 tot 1 januari 2020 registreren Evelyne en Erik gezamenlijk via onze Garmin sport horloges op ons account bij Garmin. Hier kunt u dan ook onze kilometers volgen>>>  Maar natuurlijk melden we alle kilometers ook via onze Facebook pagina’s, ook Alie en Laura zullen via hun Facebook hun kilometers melden.

Facebook “Rennen voor MS” (Erik en Evelyne)
En ook kun je Alie volgen via haar eigen Facebook pagina
En ook kun je Laura volgen via haar eigen Facebook pagina

Uiteraard mag u ook rechtstreeks doneren aan het Nationaal MS Fonds.